πολιτική

Στην απόλυση εργαζομένου από την Ελληνική Αστυνομία προχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο η Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή Θεσσαλονίκης, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ασκήσει το επάγγελμα του λόγω διάγνωσης με Ηπατίτιδα B. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας», η επιτροπή έκρινε ότι ο συγκεκριμένος ασθενής δεν δύναται να εργαστεί σε υπηρεσίες γραφείου της ΕΛ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Αν μέχρι το τέλος του μήνα δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, οι εργαζόμενοι του Mega δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από 1ης Μαρτίου σε 24ωρες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Ως εδώ» δηλώνουν οι εργαζόμενοι του Mega, οι οποίοι στη γενική συνέλευση έθεσαν το τέλος του τρέχοντος μήνα, ως το απώτερο όριο της αντοχής τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους που έφθασαν πλέον τους οκτώ μήνες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στάσεις εργασίας ξεκινούν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για τα χρονίζοντα προβλήματα που εντείνουν τις αδικίες, με αντίκτυπο στο ομαλό εργασιακό κλίμα, αλλά κυρίως στο παραγόμενο έργο της ΕΡΤ, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στάσεις εργασίας ξεκινούν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για τα χρονίζοντα προβλήματα που εντείνουν τις αδικίες, με αντίκτυπο στο ομαλό (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Προθεσμία έως το τέλος του Φεβρουαρίου για την καταβολή των δεδουλευμένων τους θέτουν οι απλήρωτοι εδώ και οκτώ μήνες εργαζόμενοι του Mega. Σε διαφορετική περίπτωση όπως αποφάσισαν στη σημερινή γενική τους συνέλευση, θα προχωρήσουν σε εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και αντί για διαφημίσεις θα παίζει σποτ των εργαζόμενων με το αίτημά τους να πληρωθούν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το γεγονός ότι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σκοπεύουν να ανταποδώσουν τα νέα μνημονιακά μέτρα στα ίδια με την «κατάργηση της προσωπικής διαφοράς» στον επανυπολογισμό των ψήφων και την γενναία ελάφρυνση του (εξουσιοδοτικού) «ΕΝΦΙΑ» στην Κυβερνητική συνιδιοκτησία, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Βόλου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «μισθωτοί και συνταξιούχοι, με ή χωρίς ακίνητο [̷ (όλο το άρθρο)

οικονομία

 "Μαύρο" στις διαφημίσεις θα ρίξουν αν δεν πληρωθούν αποφάσισαν στη σημερινή τους γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι του Mega. Αν μέχρι τις 28/2/2017 δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν από 1/3/2017 σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με συνέπεια στα διαφημιστικά διαλείμματα του καναλιού, αντί διαφημίσεων, να προβάλλονται τα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στάσεις εργασίας ξεκινούν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για τα χρονίζοντα προβλήματα που εντείνουν τις αδικίες, με αντίκτυπο στο ομαλό εργασιακό κλίμα, αλλά κυρίως στο παραγόμενο έργο της ΕΡΤ, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.Επίσης, ζητούν άμεση συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, καθώς και με τη διοίκηση της ΕΡΤ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Με 24ωρη απεργία απειλούν για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ αντιδρώντας για νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η οποία προβλέπει τη χορήγηση ασφαλιστικής κάλυψης στους ασφαλισμένους του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και στους μακροχρόνια άνεργους, που πληρούν τα καθοριζόμενα κριτήρια, χορηγώντας τους ασφαλιστική ικανότητα και για το 2017. Στην εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, επιση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δυσλειτουργίες στα πρώτα βήματα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, ακόμη και απώλεια δεδομένων ασφαλισμένων, εντοπίζουν τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων και προχωρούν σε στάση εργασίας την επόμενη εβδομάδα (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μεγαλύτερη στροφή προς τα αριστερά - με στόχο να προστατευθούν περισσότερο τα δικαιώματα των μεγαλύτερων σε ηλικία εργαζομένων, να μπουν περιορισμοί (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος» στη Λότζια, η προκαταρκτική συνάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Ηρακλείου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΙΤΗΜΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ   Το Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων, κατά τη συνεδρίασή του στις 10 Φεβρουαρίου 2017 εξέτασε το θέμα της επαναξιολόγησης του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ εξαιτίας  σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας, που αυτό το διάστημα έχει προταθεί για διαβούλευση με ορίζοντα τον επανασχεδιασμό του υγειονομικού χάρτη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέα ταλαιπωρία-καψώνι αναμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) προχωρούν σε κλιμάκωση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με τρεις 24ωρες απεργίες, αρχής γενομένης από την Πέμπτη (23/2), κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με τις χθεσινές αποφάσεις του eurogroup βλέπουμε για πολλοστή φορά πού οδηγούν οι δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις και οι κόκκινες γραμμές. Ο εργαζόμενος λαός έρχεται κατάματα να αντιμετωπίσει νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στις ήδη βάρβαρες πολιτικές πτώχευσης των προηγούμενων ετών. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙΧαοτική είναι η κατάσταση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης σύμφωνα με καταγγελίες της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τρεις θα είναι τελικά οι 24ωρες απεργίες στα Μέσα σταθερής τροχιας (μετρό-ΗΣΑΠ-τραμ), όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι. Η πρώτη απεργία θα γίνει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου για να ακολουθήσουν νέες 24ωρες την Τετάρτη 1η Μαρτίου και την Παρασκευή 3 Μαρτίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Συλλαλητήριο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ με εκκίνηση την πλατεία Ομονοίας, αντιδρώντας όπως αναφέρει, στις συνεχείς περικοπές μισθών και συντάξεων που οδηγούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους σε φτώχεια και εξαθλίωση. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν την Πέμπτη 23 φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ, αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η κρατιδιακή κυβέρνηση στη Βαυαρία σκοπεύει να νομοθετήσει απαγόρευση της μπούρκας σε ορισμένες περιστάσεις -συγκεκριμένα για δημόσιες υπαλλήλους και εργαζόμενες στην εκπαίδευση. Πολλοί θεωρούν ότι η κίνηση έχει να κάνει με τη συγκυρία, καθώς η Γερμανία ετοιμάζεται για εκλογές το φθινόπωρο και υποστηρίζουν ότι η απαγόρευση «θα λύσει ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους με 24ωρες απεργίες, αρχής γενομένης από την Πέμπτη (23/2) προχωρούν οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος