πολιτική

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η «ανταρσία» της ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, η κυβέρνηση επιταχύνει τη διαδικασία για την επιλογή γενικών διευθυντών στα υπουργεία (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Έντεκα ακόμα εργαζόμενοι, επιτυχόντες διαγωνισμού ΑΣΕΠ από το 2009, ορκίστηκαν σήμερα ως υπάλληλοι αορίστου χρόνου του Δήμου Λαρισαίων και βάσει των ειδικοτήτων τους, θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων. Η ορκωμοσία έγινε από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με έναν σημαντικό αριθμό ατόμων που θα προσληφθούν στο δήμο Ιωαννιτών για τους επόμενους 8 μήνες μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, αναμένεται να ενισχυθεί και το εργοτάξιο του δήμου.   Συγκεκριμένα, στο Εργοτάξιο, αναμένονται περίπου 90 άτομα, καθώς όπως έγινε γνωστό χθες από τον κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους - παρατασιούχους των δήμων, πραγματοποιεί η ΠΟΕ ΟΤΑ σήμερα Τρίτη, από την αρχή της πρωινής (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΖΗΤΙΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝΠανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους - παρατασιούχους των δήμων, πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ από την αρχή της πρωινής βάρδιας έως και τις 11.30, σήμερα Τρίτη. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Καμία διαφορετική μεταχείριση στο συνταξιοδοτικό δεν επιθυμεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), να έχουν από τους άλλους πολίτες οι δήμαρχοι» σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη (όλο το άρθρο)

πολιτική

Πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους - παρατασιούχους των δήμων πραγματοποιεί η ΠΟΕ ΟΤΑ αύριο, Τρίτη, από την αρχή της πρωινής βάρδιας έως και τις 11.30. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα σχολεία θα αυτοαξιολογούνται, αλλά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα ανακοινώνονται, προκειμένου να μην μπορεί να γίνει συγκριτική κατάταξη σχολείων. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, στην αυτοαξιολόγηση μάλιστα δεν θα μετράνε τα μαθησιακά αποτελέσματα των μαθητών, αλλά ούτε οι μαθητές και οι γονείς θα αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το μοναδικό της σπίτι έσωσε μία 43χρονη δημόσιος υπάλληλος και παράλληλα ρύθμισε το χρέος της με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων. Το Δικαστήριο Χανίων, δικαίωσε την  χρεωμένη δημόσιο υπάλληλο η οποία ξέφυγε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, από τα “νύχια” της μοναδικής πιστώτριας Τράπεζας, η οποία προσπάθησε να προβάλει ως μη νόμιμη την αίτηση της δανειολήπτριας ζητ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην Καλλιθέα. Άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τον υπάλληλο του πρατηρίου, πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και τράπηκε σε φυγή. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Προχθες βράδυ η παράσταση Κύκλος είχε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Σταθμός. Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο θέατρο για να απολαύσει τη σκηνοθετική δουλειά του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη και φυσικά την ερμηνεία των αξιόλογων ηθοποιών του θιάσου. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος