πολιτική

Βολικές ερμηνείες

21-3-2017 12:00 AM | ριζοσπάστης | 0 σχετικά νέα

«Η νεολαία βρίσκεται αντιμέτωπη με λογικές "αποπολιτικοποίησης". Είναι βασική όψη του νεοφιλελεύθερου σχεδίου αυτό. (όλο το άρθρο)


Ο πρέσβης

22-7-2017 12:00 AM | ριζοσπάστης | σχετικά νέα

Ο πολυπράγμων Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζ. Πάιατ, ανάμεσα στις τόσες συναντήσεις και επαφές του με κυβερνητικά στελέχη και άλλους παράγοντες, βρήκε την Τετάρτη χρόνο να επισκεφτεί την ΕΑΒ. (όλο το άρθρο)

Ενταση της αντιλαϊκής επίθεσης με διαρκώς βαρύτερα μέτρα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα συνιστά η απόφαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σχετικά με τη συνέχιση της συμμετοχής του στο.. (όλο το άρθρο)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ.-- Στην Κύπρο φτάνει μεθαύριο, Δευτέρα, ο μέχρι σήμερα ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Εσπαν Μπαρθ Αϊντε, προκειμένου να έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της. (όλο το άρθρο)

Να επανεξετάσει την απόφασή της με την οποία απολύει 83 εργαζόμενους στο Δημοτικό Βρεφοκομείο κάλεσε τη διοίκηση του δήμου Αθηναίων η «Λαϊκή Συσπείρωση», στη διάρκεια της προχτεσινής συνεδρίασης του.. (όλο το άρθρο)

Στις 5 το πρωί της 20ής Ιουλίου 1974, Τούρκοι αλεξιπτωτιστές και δυνάμεις καταδρομών κατέλαβαν ενισχυμένες θέσεις στον τουρκοκυπριακό θύλακα Λευκωσίας - Αγύρτας. Ηταν η έναρξη της επιχείρησης που. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος