ειδήσεις

Σε ύφαλο βόρεια της Μυτιλήνης προσάραξε το πρωί της Πέμπτης το φορτηγό πλοίο «Μπελατρίξ», σημαίας Τόνγκο, με εννέα ουκρανούς (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΡΥΠΑΝΣΗΜε ίδια μέσα αποκολλήθηκε το δεξαμενόπλοιο που προσάραξε το πρωί σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι των Ψαρών, 140 μέτρα από την ακτή. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεξαμενόπλοιο προσάραξε σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι των Ψαρών, 140 μέτρα από την ακτή. Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο ΕΚΟ ΙΙ με 17 επιβαίνοντες,. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεξαμενόπλοιο που μεταφέρει άγνωστη ποσότητα καυσίμων, προσάραξε σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι των Ψαρών, 140 μέτρα από την ακτή. Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο ΕΚΟ ΙΙ με 17 επιβαίνοντες, που είχε αναχωρήσει από τη Μυτιλήνη με προορισμό τα Ψαρά. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Αποκολλήθηκε το δεξαμενόπλοιο «ΕΚΟ 2», που είχε προσαράξει το πρωί σε αβαθή έξω από το λιμάνι των Ψαρών. Το ελληνικής σημαίας πλοίο, που μετέφερε καύσιμα από τη Μυτιλήνη στα Ψαρά, με πλήρωμα 15 Έλληνες ναυτικούς και άλλους δυο επιβάτες, κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι των Ψαρών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι οκτώ ναυτικοί - πλήρωμα του φορτηγού πλοίου "Andromeda" που εντοπίστηκε (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

MEDIAΑπολογητική ανακοίνωση για τα πλάνα που έπαιξε κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού έκτακτου δελτίου ειδήσεων για τον σεισμό στην Αττική εξέδωσε ο ΣΚΑΪ.  Ο σταθμός έπαιξε χθες πλάνα από τον σεισμό στη Βρίσα της Λέσβου, όπου πολλά κτίρια είχαν καταρρεύσει και η περιοχή έμοιαζε με γκρεμισμένο τοπίο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι οκτώ ναυτικοί - πλήρωμα του φορτηγού πλοίου "Andromeda" που εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Κρήτης να μεταφέρει 410 τόνους εκρηκτικών με προορισμό πιθανότατα τη Λιβύη. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος