ειδήσεις

Το συνέδριο του SPD τάχθηκε υπέρ της έναρξης διαβουλεύσεων με τους Χριστιανοδημοκράτες για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΟι σοσιαλδημοκράτες του SPD προειδοποίησαν τους συντηρητικούς της Μέρκελ, όσον αφορά στην κυβέρνηση συνασπισμού. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Μετά το αρχηγό των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όρος για τη συμμετοχή του κόμματος σε συγκυβέρνηση με την Μέρκελ είναι το υπουργείο Οικονομικών, τώρα το ίδιο το κόμμα βάζει και νέους όρους στους συντηρητικούς.   Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) της Γερμανίας προειδοποίησε τους συντηρητικούς της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ότι τα μέλη του θα δώσουν την έγκρισή του (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το υπουργείο Οικονομικών σκοπεύει να διεκδικήσει το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), εφόσον προσχωρήσει σε «μεγάλο» συνασπισμό με την Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU), φέρεται να δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος Μάρτιν Σουλτς, σε κλειστή συνάντηση με επτά βουλευτές. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος