ειδήσεις

Φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη φανερά συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου τον αποχαιρετούν (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Καιροσκοπική μετακίνηση καταλογίζει ο Νίκος Φίλης στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Οι επιμελείς αναγνώστες της στήλης γνωρίζετε ότι βαλίτσες για Κίνα ετοιμάζει ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα συμμετάσχει σε Διεθνές Φόρουμ για τον (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η προσφορά των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ, των φίλων και οπαδών, όλων όσων φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, βασανίστηκαν κατά τη διάρκεια της επταετούς δικτατορίας, τιμήθηκε με την εκδήλωση της ΤΕ.. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Συναδέλφισσα- Συνάδελφε Η βρώμα και η δυσωδία που αναβλύζει από την πλειοψηφία της διοίκησης και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας (ΕΥΚ) και […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνάδελφοι, εργαζόμενοι στον κλάδο των κατασκευών, Έλληνες και μετανάστες. Καθημερινά βλέπουμε τα σύννεφα του πολέμου να πυκνώνουν στη γειτονιά μας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Σύλλογος «Οι φίλοι του βιβλίου» Άρτας κάνει γνωστό ότι η δανειστική βιβλιοθήκη θα λειτουργεί στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. Μόραλης» (1ος όροφος), Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα 7. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

          Το Σωματείο  Οικοδόμων Σπάρτης , χαιρετίζει την Εργατική Πρωτομαγιά , παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης.           Τιμά τους αγώνες και τις θυσίες των εργατών όλου του κόσμου και καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις των Σωματείων και των Συνδικάτων Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης σε συνεργασία με το σύλλογο  Φίλων της Βιβλιοθήκης παρουσίασε το μουσικό – θεατρικό εργαστήρι με τίτλο: «Ας φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι …» που απευθυνόταν σε  παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 6 – 7 μ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα σε Λέσβο, Σάμο, Κω αλλά και η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ οργανώνουν ανοιχτές εκδηλώσεις με συμμετοχή Τούρκων συνδικαλιστών, αγωνιστών. Οι συνάδελφοι θα συμμετέχουν σε περιοδείες, συνεντεύξεις τύπου και εκδηλώσεις με αποκορύφωμα τις Απεργιακές Συγκεντρώσεις της 1ης Μάη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση κατά υπαλλήλου της Δ/νσης Πολεοδομικών Εφαρμογών του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών (αυθαίρετα) .Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/4/ 2017 κατά την αποχώρηση του συναδέλφου από την υπηρεσία το μεσημέρι διαπίστωσε πως στο αυτοκίνητό του ,που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του parking ,η πόρτα πίσω από τον οδηγό είχε διαβρωθεί το χρώμα της με . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος