ειδήσεις

Τάσεις σταθεροποίησης, αλλά με ελάχιστη μείωση σημειώνονται σήμερα στις τιμές του πετρελαίου στις ασιατικές αγορές, καθώς (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Εντείνει τους ελέγχους της στην τοπική αγορά τροφίμων η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για την προστασία των καταναλωτών. Ηδη έχει προχωρήσει στη συγκρότηση μικτών κλιμακίων ελέγχου των καταστημάτων και εν γένει της αγοράς. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το τέλος της αυστηρής επιτροπείας υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ.Ο κ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Κοντά στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο ετών διαμορφώνονται οι τιμές του πετρελαίου. Οι τιμές του Brent στην αγορά του Λονδίνου έχουν. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα μηνύματα από την κίνηση στην εορταστική αγορά χθες, πρώτη Κυριακή από τις τρεις, κατά τις οποίες τα εμπορικά καταστήματα (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στην ιστορία των αγορών οι φούσκες, δηλαδή η υπερβολική διόγκωση των τιμών, δεν αποτελούν άγνωστο φαινόμενο. Αν και δεν είναι εύκολο να μαντέψει. (όλο το άρθρο)

οικονομία

«H ελληνική οικονομία επανήλθε σε ρυθμούς ανάπτυξης και η χώρα μπόρεσε να αντλήσει χρήματα από τις διεθνείς αγορές» γράφει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αποτιμώντας σε άρθρο της τις εξελίξεις στην Ευρώπη το 2017.   . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣO πρώτος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για επιχειρήσεις και νοικοκυριά  στην Ελλάδα γίνεται η Αερίο Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας, που μετονομάζεται σε ZeniΘ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος