ειδήσεις

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή παρουσιάστηκε χθες (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Το Βιβλιοπωλείο «Η γωνιά του βιβλίου» στην περιοχή Τσερμενίου στην Βέροια, συμμετέχει στην προωθητική ενέργεια BLACK FRIDAY με έκπτωση -50% σε επιλεγμένους τίτλους λογοτεχνικών βιβλίων για ενήλικες! (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο αγροτικό πετρέλαιο έτους 2015 ζητούν με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Ε. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ερώτηση σχετικά με την κατάσταση αποσύνθεσης που παρουσιάζουν τα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας, κατέθεσε προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου, ο αν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Διαμαρτυρία για θέματα που αφορούν την Α΄ βάθμια εκπαίδευση έκαναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς». Σήμερα γίνεται μια πανελλαδική διαμαρτυρία στο υπουργείο Παιδείας στην οποία συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τον περιορισμό της ρωσικής στρατιωτικής παρουσίας στη Συρία, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου στρατού της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασίμοφ. Ο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Ν. Παππά να χαιρετίζει το γεγονός ότι όλα τα κόμματα κατανόησαν τη σημαντικότητα της παρουσίας της χώρας στο διάστημα, έγινε δεκτό επί της αρχής και επί των άρθρων, το σχέδιο νόμου «ΕΛΛΑΣ SAT (HELLAS SAT)». (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος