ειδήσεις

Ο Thor βρίσκεται φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει τον χρόνο για να επιστρέψει. (όλο το άρθρο)


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας κέρδισε ένα από τα ευρωπαϊκά βραβεία αστικής κινητικότητας για το 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής (όλο το άρθρο)

Τα σχέδια για την εμβάθυνση της ολοκλήρωσης της Ευρωζώνης πρέπει να συνδυάζουν τη φιλοδοξία με τον πραγματισμό για να υπάρξει πρόοδος σε αμφιλεγόμενες ιδέες (όλο το άρθρο)

Στην αντεπίθεση πέρασε η Τουρκία έναντι της Γερμανίας. Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στις δηλώσεις της Γερμανίδας. (όλο το άρθρο)

Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ζακύνθου στην Πάτρα, εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.. (όλο το άρθρο)

Στην εξειδικευση των εισοδηματικών κριτηρίων με τα οποία θα συνδέονται τα πρόστιμα του νέου ΚΟΚ, προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης, εντάσσοντάς τα στο υπό ψήφιση (όλο το άρθρο)

Η μετοχή του Facebook σημείωσε σήμερα πτώση 1,5% στη προσυνεδριακή της διαπραγμάτευση καθώς η συγγνώμη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν κατάφερε να περιορίσει (όλο το άρθρο)

Τα νερά ενός χειμάρρου κυλούν σε πλαγιά του βουνού Κόζιακας στο νοιμό Τρικάλων. Η 22α Μαρτίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό στη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ σχετικά με το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας το 1992. (όλο το άρθρο)

Το 23% των εταιρειών έδωσαν αυξήσεις το 2017 και δηλώνει ότι είναι σε θέση να συνεχίσει την ίδια πολιτική και το 2018 σύμφνωνα με τα αποτελέσματα της Έρευνας (όλο το άρθρο)

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αθλούνται, δεν το κάνουν μόνο για λόγους υγείας, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό γυμνάζεται για να χάσει βάρος (όλο το άρθρο)

Υπογράφτηκε σήμερα, στη Λευκωσία, μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Μεγάλης Βρετανίας, επικαιροποιημένη.. (όλο το άρθρο)

Στη σύλληψη ενός 60χρονου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, έπειτα του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης. (όλο το άρθρο)

«Ασφυξία» σήμερα στη Ναυπακτία, καθώς σύννεφα σκόνης έχουν σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, οι θυελλώδεις άνεμοι. (όλο το άρθρο)

Με τους βραδύτερους ρυθμούς των τελευταίων 14 μηνών αναπτύσσεται τον Μάρτιο η οικονομική δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα της Ευρωζώνης, όπως προκύπτει (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος