ειδήσεις

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, ένα υψηλό ποσοστό επιζώντων από καρκίνο των όρχεων μπορεί να υποφέρουν από υπογοναδισμό (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Εξώδικη διαμαρτυρία κοινοποίησε η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ στον πρόεδρο του Οργανισμού, Σωτήρη Μπερσίμη, ζητώντας την απόσυρση των εγκυκλίων που ορίζουν το μηνιαίο πλαφόν των ιατρικών επισκέψεων αλλά και τη διάρκεια του χρόνου εξέτασης των ασθενών (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για μία νόσο τόσο συχνή, τόσο επικίνδυνη και τόσο δύσκολη στη θεραπεία της λόγω του ότι δεν έχει συμπτώματα. Μία νόσο που αν δεν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί εγκαίρως μπορεί να. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της ιλαράς στο προσωπικό και τους ασθενείς, στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου πρόσφατα εμφανίσθηκαν περιστατικά της συγκεκριμένης ασθένειας σε εργαζόμενους, παρέχει η διοίκηση του νοσοκομείου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέα καραμπινάτη υπόθεση διαφθοράς αποκαλύφθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι και έπειτα από καταγγελία ο Διευθυντής της Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής. «Το είχε παραξηλώσει τελευταία» δηλώνουν οι συνάδελφοί του στο ΚΑΤ, ενώ τη γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στους ασθενείς εξετάζει ήδη το πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Βασικά κενά στον τομέα της ψυχοκοινωνικής στήριξης νοσούντων από διάφορες νευρολογικές ασθένειες υπάρχουν ακόμα στην Ήπειρο, με αποτέλεσμα πολίτες που υποφέρουν να παραπέμπονται για τα περαιτέρω σε άλλες μεγάλες πόλεις ανά τη χώρα.Για παράδειγμα, λείπει αυτή τη στιγμή απ’ τα Γιάννενα ένα κέντρο ημερήσιας  φροντίδας ασθενών με Αλτσχάιμερ ή αλλιώς άνοια, ο αριθμός των οποίων αυξάνει διαρκώς τα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ»Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της ιλαράς στο προσωπικό και τους ασθενείς, στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου πρόσφατα εμφανίσθηκαν περιστατικά της συγκεκριμένης ασθένειας σε εργαζόμενους, παρέχει η διοίκηση του νοσοκομείου. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την έκδοση Υπουργικής απόφασης, με την οποία οι μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων – καρδιάς ήπατος και πνεύμονα – αλλά και οι ασθενείς που πάσχουν από ανεπάρκεια τελικού σταδίου ζωτικού τους οργάνου, να τυγχάνουν των απαλλαγών από μια σειρά φορολογικών και όχι μόνο υποχρεώσεων, όπως συμβαίνει και για τους νεφροπαθείς και τους μεταμοσχευμένους εκ νεφρού, ζητά από [.. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος