ειδήσεις

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή όσο κι αν το πάλεψε. Ο λόγος για έναν άνδρα που το πρωί του Σαββάτου (13/1) ενεπλάκη σε τροχαίο στο 2ο χιλιόμετρο. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η ιστορική λιθόκτιστη μονότοξη γέφυρα που βρισκόταν στο Κακοδίκι συνετρίβη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την ερχόμενη Δευτέρα θα εκδικαστεί τελικά η πολύκροτη υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης προσφύγων (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και παροδικές χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Χτυπημένο από το πλήρωμα του χρόνου κατέρρευσε πριν από λίγες ημέρες ένα από τα λίγα πέτρινα γεφύρια που είχαν διασωθεί στην Κρήτη. Πρόκειται για το πετρόκτιστο γεφύρι στον Κακοδικιανό ποταμό, γνωστό ως «Καμάρα», που είχε χαρακτηριστεί το 2015 ως νεώτερο διατηρητέο μνημείο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Χτυπημένο από το πλήρωμα του χρόνου κατέρρευσε πριν από λίγες ημέρες ένα από τα λίγα πέτρινα γεφύρια που είχαν διασωθεί στην Κρήτη. Πρόκειται για το πετρόκτιστο γεφύρι στον Κακοδικιανό ποταμό, γνωστό ως «Καμάρα», που χαρακτηριστεί το 2015 ως νεώτερο διατηρητέο μνημείο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος