ειδήσεις

Η Ιαπωνία είχε πλεόνασμα 2,18 τρισεκατομμυρίων γιεν (19,26 δισεκατομμυρίων δολαρίων) τον Οκτώβριο στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Μειωμένο πρωτογενές πλεόνασμα σε ταμειακή βάση εμφανίζει ο προϋπολογισμός, στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου Νοεμβρίου 2017, σε σχέση με την αντίστοιχη (όλο το άρθρο)

οικονομία

Mειωμένο πρωτογενές πλεόνασμα σε ταμειακή βάση εμφανίζει ο Προϋπολογισμός στο 11μηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Mειωμένο πρωτογενές πλεόνασμα σε ταμειακή βάση εμφανίζει ο Προϋπολογισμός στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου Νοεμβρίου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού Προϋπολογισμού μειώθηκε εφέτος στα 2,32 δισ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

1,89 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ Mειωμένο πρωτογενές πλεόνασμα σε ταμειακή βάση εμφανίζει ο Προϋπολογισμός στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου Νοεμβρίου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο ίδιο διάστημα φέτος το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 1,373 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 1,423 δισ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η Ρωσία κατασκευάζει στην Αρκτική μία νέα μονάδα κόστους 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα εξάγει πάνω από 16 εκατομμύρια τόνους υγροποιημένου φυσικού αερίου ετησίως, σε μια προσπάθεια να προλάβει τους ανταγωνιστές της στην αγορά ορυκτών καυσίμων. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Άνοδο σημείωσαν στο ξεκίνημα των συναλλαγών σήμερα οι ευρωπαϊκές μετοχές, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται στις κινήσεις στο μέτωπο των εξαγορών και των συγχωνεύσεων. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος