ειδήσεις

Ένα βασικό γεγονός που οι χρήστες Android θα πρέπει να γνωρίζουν για τις συσκευές τους είναι ότι οι ενημερώσεις συστήματος έρχονται αυτόματα και δεν απαιτούν τη λήψη και εγκατάσταση οποιουδήποτε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Όλες οι μεγάλες οικονομίες του πλανήτη επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και ειδικά εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Εγκαταλείψτε το Facebook» (#deletefacebook) ζητεί η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει στο Διαδίκτυο εν μέσω του σκανδάλου με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων περισσότερων από 50 εκατομμυρίων χρηστών (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ελπίδες για εξαίρεση από τους δασμούς διατηρεί το Τόκιο παρά το γεγονός ότι η λίστα με τις οικονομίες, για τις οποίες παγώνει η εφαρμογή των αμερικανικών δασμών σε χάλυβα και αλουμίνιο δεν περιλαμβάνει την Ιαπωνία.  . (όλο το άρθρο)

οικονομία

 Για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, έως την 1η Μαΐου, ισχύει τελικά το πάγωμα στην εφαρμογή των δασμών αλουμινίου και χάλυβα, που αποφάσισε ο Λευκός Οίκος για κύριους εμπορικούς εταίρους, μεταξύ των οποίων και η Ευρωπαϊκή Ένωση.  . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Στριμωγμένος στη γωνία βρίσκεται ο αμερικάνικος κολοσσός παρά τη συγγνώμη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ για το σκάνδαλο με τη μαζική χειραγώγηση εκατομμυρίων χρηστών. Πως η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Cambridge Analytica φέρεται να επηρέαζε εκλογές. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος