ειδήσεις

Τη διασκευή του κλασικού παραμυθιού «Σταχτοπούτα» που γράφτηκε από τον Σαρλ Περώ το 1697 θα παρουσιάσει το Εργαστήριο Κλασικού χορού και Κάρακτερ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 24-10-2017 και ώρα 18.00, το Δημοτικό Συμβούλιο (αίθουσα συνεδριάσεων Περιφ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Από το Δημοτικό Πάρκινγκ Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη ανακοινώνεται ότι,  το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, θα εξυπηρετεί με πλήρες ωράριο το κοινό (όλο το άρθρο)

τοπικά

Από το Δημοτικό Παρκινγκ Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου,θα εξυπηρετεί με πλήρες ωράριο το κοινό. Ναύπακτος: Συνελήφθη γιατί οδηγούσε μεθυσμένος     ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Αγρίνιο: Πλήρες ωράριο για το κοινό στο Δημοτικό Παρκινγκ για την 28η Οκτωβρίου . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε απώλεια της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο για τον δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, οδηγεί η ανεξαρτητοποίηση και τέταρτου δημοτικού συμβούλου από την παράταξή του, όπως κάνει γνωστό η αντιπολιτευόμενη παράταξη «Ανω Κάτω Καλαμάκι». (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Στεργίου-Καψάλης Δημήτριος και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν  στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 1940. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ                                               ΠΕΜΠΤΗ  26-10-2017 Σημαιοστολισμός Δημοτικού Καταστήματος, τραπεζών και Δημόσιων οργανισμών και των οικιών της περιοχής The post Δ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Eπιστολή προς το δημοτικό συμβούλιο έστειλε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                       ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ με θέμα: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βύρωνα”. Η επιστολή έχει ως εξής: «κ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την άμεση ενεργοποίηση της νομοθεσίας για την ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond ζητεί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής που ύστερα από σχετική εισήγηση της Δημόσιας Αρχής Λιμένων υπέγραψε εντολές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας και προς το Αρχηγείο του Λιμενικού. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ημερίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας Λευκάδας για τα μνημεία του Ξηρομέρου, που θα διεξαχθεί την 27-10-2017. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:   Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσολογγίου   ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ημερίδα για τα μνημεία του Ξηρομέρου . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος