ειδήσεις

Εντάξεις έργων και προσλήψεις έκτακτου προσωπικού για να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που προκάλεσαν (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) µηνών, συνολικά δώδεκα (12) ατόµων για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, ως κατωτέρω: 4 ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων (- Χειριστές Φορτωτών- Εκσκαφέων – Χειριστές Φορτωτών – Χειριστές Γκρέιντερ – (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με πολλά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο 50ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου στην περιοχή της γέφυρας της Επισκοπής. Η Αστυνομία έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ενώ από την πρώτη στιγμή στο σημείο έχει μετέβη μηχάνημα για να αποκαταστήσει τον δρόμο. (όλο το άρθρο)

οικονομία

  Βασική και αναλλοίωτη αρχή της ΝΔ είναι η καθολική εφαρμογή της κοινωνικής ασφάλισης, ανέφερε στην ομιλία του ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος Γιάννης Βρούτσης, και πρόσθεσε ότι το συνέδριο της ΝΔ θα αποκαταστήσει την ελπίδα και θα φέρει την νίκη.Ανέφερε ο κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μίλαν τη φετινή σεζόν κι ούτε η πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο έχει καταφέρει να επαναφέρει τους «ροσονέρι» στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς ηττήθηκαν στην έδρα της (προτελευταίας της βαθμολογίας) Βερόνα με 3-0. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος