ειδήσεις

Η ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών έχει ξεκινήσει ήδη εκστρατεία για να κερδίσει την έγκριση των κομματικών μελών της, αναφορικά με την έναρξη διαπραγματεύσεων (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ένα «σύμφωνο για το μέλλον» προτείνει στη Νεολαία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) η Νεολαία της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) σε μια προσπάθεια να καμφθεί η αντίσταση που προβάλλουν οι Jusos στην προοπτική συμμετοχής του κόμματός τους σε «μεγάλο» συνασπισμό υπό την Μέρκελ. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Μάρτιν Σουλτς αναζητά σε όλη τη χώρα μέλη του κόμματος που είναι ανοιχτά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ένωση (CDU/CSU), γράφει η βρετανική εφημερίδα Guardian. Κάποιοι στο SPD λένε ότι εάν στηρίξουν τη Μέρκελ θ’ ανοίξει ο δρόμος για το AfD, επισημαίνει το δημοσίευμα. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Άρθρο στη γαλλική Le Monde, στο φύλλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα (Τετάρτη 17 Ιανουαρίου) το απόγευμα, έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, την ώρα που ο επικείμενος σχηματισμός μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία δίνει ώθηση στις προτάσεις του Γάλλου προέδρου για το μέλλον της Ευρώπης. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος