ειδήσεις

«Τα εθνικά θέματα δεν είναι μνημόνια, υπογράφουμε δύο-τρία και πάλι μάγκες είμαστε. Στα εθνικά θέματα, αν γίνει το λάθος, επέρχεται εθνική καταστροφή. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

«Με την τρίτη αξιολόγηση που κλείνει την επόμενη εβδομάδα ξεπερνάμε ένα δύσκολο κάβο» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης στο ΣΚΑΙ προσθέτοντας ότι «έχουμε μπροστά μας 7 μήνες μέχρι τον Αύγουστο του 2018 και μετά από τρία χρόνια αυτό το πρόγραμμα θα λήξει και θα τελειώσει ο μαύρος κύκλος των μνημονίων» (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Φαίνεται πως όσο βαδίζουμε στην έξοδο από τα μνημόνια, η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται αντί να μειώνεται, όπως συνέβαινε σε αντίστοιχες ψηφοφορίες νομοσχεδίων για αξιολογήσεις επί προηγούμενων κυβερνήσεων» τονίζει κυβερνητικός αξιωματούχος, σχολιάζοντας την προσχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου εντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Να μην είναι το όνομα όχημα αλυτρωτισμού δήλωσε για το Σκοπιανό ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Παράθυρο» για την κάλυψη των απωλειών που θα έχουν κάποιοι από τους τρίτεκνους- πολύτεκνους, άνοιξε ο Αλέξης Τσίπρας. Στη σχετική αναφορά του στη Βουλή, θύμισε ότι το κονδύλι για τα παιδιά αυξήθηκαν κατά 260 εκατ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κριτική σε υψηλούς τόνους στην κυβέρνηση άσκσησε από το βήμα της Βουλής, η Φώφη Γεννηματά, κατά τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου. Έκανε λόγο για νέο παραμύθι της κυβέρνησης για καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια και για διγλωσσία στο ζήτημα των Σκοπίων. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει «μαξιλάρι ασφαλείας» ύψους 19 δισ. ευρώ για την κάλυψη των λήξεων του χρέους της, μετά την ολοκλήρωση του μνημονίου τον Αύγουστο και σχεδιάζει την έκδοση τριών νέων ομολόγων, σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ρύθμιση χρέους αλλά με επιπλέον όρους και όχι καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα, όπως ευελπιστεί η ελληνική πλευρά, βλέπει μετά το τέλος του μνημονίου ο απερχόμενος επικεφαλής του Euroworking Group.Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Τόμας Βίζερ παρόλο που όπως λέει ακόμα δεν έχει συζητηθεί ποια θα είναι η σχέση μεταξύ Ελλάδας και δανειστών από τον Αύγουστο που τελειώνει το πρόγραμμα, ση (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος