ειδήσεις

Οι παγκόσμιες μετοχές σημειώνουν άνοδο για τέταρτη ημέρα σήμερα λόγω των ενισχυμένων προσδοκιών για ευρεία παγκόσμια ανάπτυξη, ενώ το δολάριο οδεύει (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 59%Την ώρα που οι δημόσιες εγγραφές παγκοσμίως αναμένονται να κινηθούν φέτος στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαετίας, η χώρα μας είναι απούσα για ένα ακόμη τρίμηνο. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σύμφωνα με τη UNICEF, σχεδόν το ήμισυ των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη που ζουν σε ακραία φτώχεια, είναι παιδιά. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παγκοσμίως, τεράστια πρόοδος για τη μείωση της φτώχειας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μπαίνει κι αυτή στο μετοχικό σχήμα της Κοινοπραξίας για την διακίνηση φορτίων φυσικού Αερίου, από τις ΗΠΑ προς την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός ενέργειας Γ. Σταθάκης αποκάλυψε το ενδιαφέρον αμερικανικής εταιρείας να εισέλθει στο μετοχικό σχήμα της κοινοπραξίας που αναπτύσσει τον πλωτό σταθμό LNG της Αλεξανδρούπολης. (όλο το άρθρο)

οικονομία

 "Την ώρα που οι δημόσιες εγγραφές παγκοσμίως αναμένονται να κινηθούν φέτος στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαετίας, η χώρα μας απουσιάζει για ένα ακόμη τρίμηνο από την αγορά των δημοσίων εγγραφών", τονίζει  ο Τάσος Ιωσηφίδης, Εταίρος και Επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβούλων της ΕΥ Ελλάδος, (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος