ειδήσεις

Η Νιούκαστλ είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι με τη Ντόρτμουντ για τον μονοετή δανεισμό του Μικέλ Μερίνο, αλλά τελικά η διοίκηση (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, στο πλαίσιο των ενεργειών του ΥΠΑΑΤ για διαφάνεια της αγοράς κρέατος και ιδιαίτερα των αιγοπροβάτων, εν όψει των εορτών του Πάσχα ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες την εντατικοποίηση όλων των προβλεπόμενων ελέγχων, για την καταγωγή ή προέλευση, με σκοπό την διαφάνεια (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω αύξηση του ποσοστού της γερμανικής Deutsche Telekom στον ΟΤΕ. Κι αυτό καθώς χθες, οπότε έληξε η προθεσμία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

  Σε αναδιάρθρωση του δανεισμού της προχωρά η Creta Farms μετά και την τυπική συμφωνία με τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank. Η αναδιοργάνωση αφορά στο δανεισμό του oμίλου που έχει συναφθεί με τα τραπεζικά και περιλαμβάνει τα κοινοπρακτικά δάνεια της εταιρείας, τα διμερή δάνεια του Ομίλου, τις χρηματοδοτήσεις factoring και Leasing. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Άρνηση απο την Λευκωσία για δήθεν ενδιαφέρον της Κύπρου και της Ελλάδας για Ρώσσικο πολεμικό εξοπλισμό. Η Τουρκία μεταφέρει την είδηση ως αληθινή. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ανοιξιάτικη φασίνα, ειδικές αγορές εδεσμάτων και ρούχων, πέρασμα πάνω από τις φωτιές στις γειτονιές, θεάματα στους δρόμους (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πλέον μπορείτε να επισκέπτεστε το e-shop του καταστήματος για τις αγορές σας. Στο kannavis. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΤΙΣ 813,91 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Νέα ήπια υποχώρηση κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, κινούμενη σε πτωτική τροχιά για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος