ειδήσεις

Έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα κατέθεσε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βασίλης Νουλεζας (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Η Ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας αποφάνθηκε ότι η εγκατάσταση και η τοποθέτηση POS (πληρωμές μέσω κάρτας), μετά και τη γνωμοδότηση 3/2017 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχει προαιρετικό χαρακτήρα για τους δικηγόρους (όλο το άρθρο)

πολιτική

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε το πρωί της Παρασκευής την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η εγκατάσταση και τοποθέτηση POS (πληρωμές μέσω κάρτας), μετά και την γνωμοδότηση 3/2017 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχει προαιρετικό χαρακτήρα για τους δικηγόρους, αποφάνθηκε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνήλθε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.           . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων, η οποία συνήλθε τη Δευτέρα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τονίζει ότι οι διαρκώς εντεινόμενες «κυβερνητικές επιθέσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης» λαμβάνουν χαρακτήρα «θεσμικής εκτροπής» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑΣάλος έχει ξεσπάσει στη Βέροια μετά τη μήνυση που κατέθεσε μια γυναίκα σε βάρος της προϊστάμενης της Δ.Ο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι που καταγγέλλουν κυβερνητική "θεσμική εκτροπή", προσέφυγαν στο ΣτΕ, γιατί θεωρούν αντισυνταγματικό να βάλουν POS. Ντροπή!», σχολιάζει με ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η Ρωσίδα δικηγόρος που συναντήθηκε με τον μεγαλύτερο γιο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πριν από τις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου είχε επί χρόνια πελάτη της τη ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας FSB, σύμφωνα με ρωσικά δικαστικά έγγραφα τα οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Παρουσία συντρόφων, συγγενών, συναδέλφων και φίλων του κηδεύτηκε χτες, με πολιτική κηδεία στο νεκροταφείο Ν. Σμύρνης, ο Θύμιος Γούσιας, δικηγόρος και μέλος του Κόμματος από το 1991, που «έφυγε» το. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΗ Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας στη ΔΟΥ Βέροιας, με την προϊσταμένη της ΔΟΥ να καταλήξει στα.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Απερρίφθη από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα για «πάγωμα» των πληρωμών μέσω POS που είχαν καταθέσει οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Σερρών και Δράμας. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνέβη και αυτό το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν γύρω στις 12 παρά, οπαδοί του Σώρρα (Ελλήνων Συνέλευσις) συγκεντρώθηκαν στην Εφορεία (ΔΟΥ) Βέροιας και απαίτησαν από την έφορο να αποδεσμεύσει το λογαριασμό ενός μέλους τους που χρωστούσε στο Δημόσιο αρκετές χιλιάδες ευρώ. Η Έφορος Δήμητρα Στάμου απάντησε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και ότι πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία και τους υπέδειξε να κ (όλο το άρθρο)

οικονομία

Απερρίφθη από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα για «πάγωμα» των πληρωμών μέσω POS, που είχαν καταθέσει οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Σερρών και Δράμας. Οι δύο Δικηγορικοί Σύλλογοι, οι πρόεδροί τους και ακόμη 18 δικηγόροι των πόλεων αυτών, ζητούσαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας το άμεσο «πάγωμα», αλλά και την ακύρωση της επίμαχης υπουργικής απόφασης, με The post ΣτΕ: Απέρριψε αίτημα έκδοσης προ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος