ειδήσεις

Στις αναμετρήσεις που θα γίνουν εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 4η αγωνιστική της Super League, από την οποία απουσιάζει το ντέρμπι και θεωρητικά τα.. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Σέρρας 17 & 18 Μαρτίου 2018 Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, Επίσημο Μέλος Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας & Θράκης, στήριξε μαζικά για ακόμη μία φορά τα επίσημα αγωνιστικά ποδηλατικά δρώμενα της Μακεδονίας & Θράκης,  Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος, μετέχοντας μαζικά με διπλή  αγωνιστική αποστολή στα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή προς τη Super League γνωστοποίησε πως δεν συναινεί στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚA  Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα απάντησε αρνητικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, διά του διευθύνοντα συμβούλου της, Γιώργου Παύλου, στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος που έχει διακοπεί επ' αόριστον μετά τα γεγονότα της Τούμπας στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.   Στην απαντητική επιστολή, ο Ολυμπιακός διά του κ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος