ειδήσεις

Προγράμματα που συνολικά αναμένεται να εντάξουν στην αγορά εργασίας πάνω από 45.000 ανέργους έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα κι έως το τέλος του χρόνου. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών εντός του 2017, μετά τη ΔΕΘ, άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟ πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δεν απέκλεισε εκλογές εντός του 2017, μετά τη ΔΕΘ. Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. (όλο το άρθρο)

blogs

Πότε βγαίνουν οι βάσεις του 2017; Οι βάσεις για το 2017 πρόκειται να ανακοινωθούν το αργότερο έως τις 28 Αυγούστου. Κάθε χρόνο, χιλιάδες παιδιά αλλά και γονείς αγωνιούν για τις βάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Περισσότεροι από 90 άνθρωποι συνελήφθησαν αυτήν τη χρονιά στην Πορτογαλία ύποπτοι για εμπρησμούς, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικής Διοίκησης Κονστάνσα Ουρμπάνο ντε Σούσα έπειτα από σύσκεψη στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας το βράδυ της Τετάρτης, καθώς δεκάδες πυρκαγιές κατακαίουν δασικές εκτάσεις της χώρας. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εν μέσω κρίσης, εργασιακής ανασφάλειας και υψηλής ανεργίας, σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση Ηπειρωτών νεαρής ηλικίας και εξασφάλιση ενός σταθερού εισοδήματος δίνει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 20, το οποίο επιδοτεί με πολύ καλά ποσά όσους εντάσσονται σ’ αυτό ως νέοι αγρότες.Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον στην περιοχή μας για το Πρόγραμμα ήταν ικανοποιητικό, καθώς μπήκαν (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σήμερα (χθες) Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, θα ανακοινωθούν τα οικονομικά μεγέθη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για το β’ τρίμηνο του 2017. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Αλμυρού. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τον Ιούνιο του 2017, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε πλεόνασμα ύψους 842 εκατ. ευρώ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου ο όγκος για το α' εξάμηνο 2017 ανήλθε στα 899,7 εκατ. λίρες. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (20/08/2017), όταν σύμφωνα με την (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος