ειδήσεις

Η Ολυμπιακή Αλληλεγγύη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής θα επιχορηγήσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με το ποσό των 320.000 δολαρίων μέσω του προγράμματος «Υποτροφίες για αθλητές Τόκιο 2020». (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Με το βλέμμα προσηλωμένο σε μια «καθαρή έξοδο» από τα Μνημόνια και την επιτροπεία είναι η κυβέρνηση καθώς μηνύματα στήριξης αυτού του αφηγήματος έρχονται τόσο από τους Θεσμούς, όσο και (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος υποδέχεται τον Ιανουάριο με τρεις μεγάλες πρεμιέρες. Σε εντατικό ρυθμό προβών βρίσκονται οι εξής νέες. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μπορεί τα σκήπτρα στη συγκεκριμένη λίστα να κρατούν οι Κινέζοι, ωστόσο η ελληνική παρουσία είναι ισχυρή. Αυξήθηκε κατά 0,7% η δύναμη του ελληνικού στόλου τον Οκτώβριο του 2017. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H ΗΔΙΚΑ δημοσίευσε στοιχεία σχετικά με υποβολές αιτήσεων από μονογονεϊκές οικογένειες στην περίοδο, μετά τις 15 Δεκεμβρίου 2017 (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η διοίκηση της Γουέστ Μπρoμ ανακοίνωσε πως εξασφάλισε τα δικαιώματα του Αχμέντ Χεγκάζι, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Αλ Αχλί, ως δανεικός για έξι μήνες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H τριετής πίεση που άσκησε η ΕΚΤ στις τράπεζες για να διακρατούν περισσότερα κεφάλαια και να εξυγιάνουν τους ισολογισμούς τους, φέρνει αποτελέσματα, αλλά παραμένουν αδυναμίες, ιδιαίτερα σε όσες έχουν υψηλά επίπεδα «κόκκινων» δανείων (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το Δ/Σ του Αθλητικού Σωματείου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πρέβεζας διοργανώνει το 4ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ping pong  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ αθλητών  και αθλητριών όλων των ηλικιών ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ.ΚΥΡΙΑΚΗ  17/12/2017 στο κλειστό γυμναστήριο του  Α  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τη δημιουργία πάρκου αναψυχής στον Ελαιώνα συζήτησε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Η σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου έγινε εκτάκτως, με αποκλειστικό θέμα τη διαμόρφωση δύο οικοπέδων χαρακτηρισμένων ως κοινόχρηστο πράσινο στην περιοχή του Ελαιώνα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος