ειδήσεις

Μεγάλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά, καθώς αναζητείται ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών, στην περιοχή μεταξύ Ελαφονησίου και Παλαιόχωρας. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ 18 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣΈνα παιδάκι εντοπίστηκε –έχοντας τις αισθήσεις του– από πυροσβέστες, πριν από περίπου μια ώρα, κατά την διάρκεια επιχείρησης για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αριστομένους, στην Πλατεία Αττικής. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας ενέκρινε τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου. Ο Νικολάς Μαδούρο αναμένεται ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ δεν αποτέλεσε έκπληξη η ημερομηνία των εκλογών τόσο νωρίς, καθώς ο πρόεδρος της χώρας επιχειρεί να επωφεληθεί από το γεγονός ότι η αντιπολίτευση είναι διαιρεμένη και πολλά από τα κορυφαία στελέχη της δεν έχουν δικαίωμα (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Μεγαλειώδες, με μαζικότητα που απέδειξε ότι το ένστικτο του Έλληνα παραμένει ζωντανό» χαρακτηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας πως «είναι ντροπή ότι κάποιοι επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να του προσδώσουν άλλο χαρακτήρα». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως «η χρήση του όρου «Μακεδονία» ταυτίζεται με τον αλυτρωτισμό». (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος