ειδήσεις

Το συμβούλιο της Επικρατείας μετά επτά χρόνια δικαίωσε τον πρώην διευθυντή του ινστιτούτου γεωλογικών ερευνών Σπύρο Οικονόμου, ο οποίος είχε απολυθεί πρόωρα από τη θέση που κατείχε το 2010 και αντικαταστάθηκε από τον Κ. Παπαβασιλείου. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Απάντηση στην απάντηση που έστειλε στην εφημερίδα μας ο Υπεύθυνος Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Χανίων κ. Σωτήριος Δρούτσος σχετικά με επιστολή – καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα μας για ανάρμοστη συμπεριφορά γιατρού στο ΙΚΑ έδωσε στη δημοσιότητα ο Ανδρέας Σπανουδάκης, ο πολίτης που είχε κάνει την αρχική καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά γιατρού που ζήτησε από αυτόν, ενώ υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό επ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Χωρίς αντιπυρικές Ζώνες και χωρίς κατάλληλους Δασοδρόμους, δεν μπορεί να γίνει έγκαιρη και άμεση αντιμετώπιση της φωτιάς – Πρώτα τα έργα πρόληψης και ύστερα η καταστολή Κύριε Διευθυντά, Ήθελα διά της εγκρίτου εφημερίδος σας να παραθέσω κάποιες απόψεις μου σχετικά με το επίκαιρο θέμα των ημερών, που είναι οι πυρκαγιές των Δασών και με αφορμή .. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Αίτημα ενίσχυσης του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, με την αγορά εξοπλισμού υπέβαλε ο συντονιστής διευθυντής του Τμήματος, Ιωάννης Ζαρίφης, με επιστολή του προς στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος