ειδήσεις

Απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από το Δημόσιο για οφειλές κάτω των 50.000€, αντί του σήμερα ισχύοντος ορίου των 500€, ζητά με κατεπείγον υπόμνημά της η ΠΟΜΙΔΑ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου των Οικονομικών. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α' 21, στον Πειραιά διαμαρτυρόμενοι εναντίον ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί (όλο το άρθρο)

πολιτική

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί παντού – Εξώσεις – Ιδιώνυμο αδίκημα η αντίσταση: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ για τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το πολυνομοσχέδιο-σφαγείο για τους εργαζόμενους και το λαό ψηφίστηκε από τη βουλή. Ανάμεσα στα δεκάδες αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα του, περιλαμβάνονται και νέες διατάξεις για τους πλειστηριασμούς με τις. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εκτός συνταρακτικού απροόπτου, το σκηνικό που στηνόταν κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας με τους συμβολαιογράφους να καταλαμβάνουν από τις 5 το απόγευμα τα δικαστικά έδρανα για να βγάλουν στο σφυρί ακίνητα και κινητά περιουσιακά στοιχεία οφειλετών δεν θα ξαναστηθεί. Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο ή τον Μάιο για να ενεργοποιηθεί το καινούργιο νομοθετικό πλαίσιο. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Συστράτευση στις 18 και 25 Γενάρη και 1 Μάρτη για την ακύρωση τους. Κάλεσμα 11. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Από το να βγαίνουμε στους δρόμους προτιμότερο είναι να είχαμε την ενημέρωση, που οφείλουμε να έχουμε ως πολίτες και ως πολιτικοί, από μία κυβέρνηση, η οποία θέλει ώρες να διαπραγματεύεται εξ ονόματος του Έθνους» δήλωσε ο Κ. Τζαβάρας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος