ειδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Β', και τελική, φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σκαφών κλάσης J24, η οποία διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) στον κόλπο της Σούδας. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Η διήμερη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Παρίσι, ολοκληρώθηκε σήμερα με την συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Αδικος ο Προϋπολογισμός, αλλά φταίνε οι συνθήκες διεθνώς», λέει ο υπουργός Αφού «γονάτισε» τη μεσαία τάξη, η υπερφορολόγηση χτυπάει τώρα την ανάπτυξη - Ανησυχία για τα στοιχεία του ΑΕΠ στο τρίτο τρίμηνο του 2017 παρά την αύξηση του τουρισμού - Με non paper προσπάθησε να πάρει πίσω τα περί αδικίας ο υπουργός Το πακέτο της ασφυκτικής υπερφορολόγησης που επέβαλε το υπουργείο Οικονομικών και (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μετά από 12ωρη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του νομοσχεδίου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με θετικό πρόσημο αλλά και μικρά κέρδη ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο ΧΑ. Σε επίπεδο εβδομάδας ο Γενικός Δείκτης σημείωσε κέρδη 1,14%, ο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος