ειδήσεις

Οι απόψεις των Ρώσων πολιτών ποικίλουν για το πως βλέπουν σήμερα, έπειτα από εκατό χρόνια την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917. Ωστόσο στη συντριπτική τους πλειοψηφία, σε ποσοστό 92% δείχνουν ότι δεν συγκινούνται με την προοπτική μια νέας επανάστασης στη Ρωσία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στην πρόταση του Ρώσου υπουργού Αγροτικής Οικονομίας για εξαγωγή χοιρινού κρέατος σε χώρες της Ασίας, εκ των (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν είναι Ρώσος ολιγάρχης που έχει χαρακτηριστεί ως ο “σεφ” του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από τον ρωσικό Τύπο. Το 2002, ο ίδιος, πρόσφερε χαβιάρι και μανιτάρια τρούφες στον πρόεδρο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ στην διάρκεια γεύματος σε διάσκεψη στην Αγία Πετρούπολη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Τον Γιεβγκένι Πριγκόζιν, Ρώσο ολιγάρχη και στενό συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν, δείχνουν οι αμερικανικές έρευνες ως τον άνθρωπο πίσω από την ρωσική προσπάθεια εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές του 2016. Το αμερικανικό δίκτυο επικαλείται έγγραφα από τις έρευνες με αποκαλυπτικά στοιχεία για τις εταιρείες και τη δράση τ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος