ειδήσεις

Από την Ισπανία είχε προκύψει η πληροφορία ότι η Κόρδοβα και η Κάντιθ, ομάδες που συμμετέχουν στη 2η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, καλοβλέπουν την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλος ανακοίνωσε την πρωτοβουλία για τη συλλογή και ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων φυσιγγίων   Κάθε λόγο να αισθάνονται και να δηλώνουν κιόλας ικανοποιημένοι έχουν οι ηπειρώτες και δη οι γιαννιώτες κυνηγοί μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκρ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η «Χαμογελαστή Παρέα» από το 4ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφτηκε διαδοχικά το ιστορικό Μουσείο Στρατιωτικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας που στεγάζεται στην 1η Στρατιά. Με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον τα παιδιά παρακολούθησαν το πρόγραμμα  συνδυάζονταςτη μελέτη και την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία, με τη βοήθεια και την υποστήριξη του κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ποια είναι τα προς παραχώρηση θαλάσσια οικόπεδα βόρεια της Κεφαλονιάς και δυτικά της Λευκάδας και της Κέρκυρας, καθώς και νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης – Ποιοι πετρελαϊκοί «κολοσσοί» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Αναρτήθηκαν σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι χάρτες με τα προς παραχώρηση θαλάσσια οικόπεδα για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην ελληνική επικράτεια. Σύμφωνα μ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος