ειδήσεις

Η Τέιλορ Σουίφτ νοιάζεται πάντα για τους θαυμαστές της και τώρα τους δίνει την ευκαιρία να την πλησιάσουν περισσότερο από ποτέ με την κυκλοφορία μιας νέας πλατφόρμας ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικοποίησης οι νέοι –ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες ¨ του Δήμου Καρδίτσας, πραγματοποίησαν έξοδο για καφέ στο Ξενοδοχείο ¨Thessalikon Grand¨ , όπου ήταν προσφορά του  ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ.Τζιότζιου Γιάννη. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τον ιδιοκτήτη χωραφιού στην περιοχή Κοντοράχη του Μενιδίου Αμφιλοχίας. Συγκεκριμένα ο άνδρας είχε μεταβεί το πρωί για εργασίες στο χωράφι του […]. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πήγε στο χωράφι του για διάφορες εργασίες και βρήκε ένα 32άρι περίστροφο, γεμάτο με σφαίρες! Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην Κοντοράχη Μενιδίου. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε το Α. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε την αγορά χορηγικού πακέτου, συνολικού ποσού 20.000 ευρώ με ΦΠΑ, του Γραφείου του στη Γερμανία, στο πλαίσιο διοργάνωσης του FVW Workshop 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο από τις 28 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου από το διοργανωτή FVW, γνωστό οργανισμό τουριστικών media. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος