ειδήσεις

Ο αμερικανικός κολοσσός των επεξεργαστών Intel έχει φιλόδοξα σχέδια επέκτασης στο πεδίο της αυτοκίνησης, καθώς ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα στόλο από τουλάχιστον 100 αυτόνομα οχήματα. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΒΑΓΔΑΤΗ - ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Πιέσεις στην ηγεσία Ιρακινών και Κούρδων του αυτόνομου Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ, με στόχο την αναβολή ή ματαίωση του προγραμματισμένου για τις 25 Σεπτέμβρη δημοψηφίσματος για. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

O Γιάννης Αγγελάκας μαζί με την μπάντα του, τους 100°C, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας σήμερα (23/8) στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2017. Μια μοναδική βραδιά που η θερμοκρασία θα ανέβει σε. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κατ’ εφαρμογή του νόμου 4483 του υπουργείου Εσωτερικών, ξεκίνησαν από χθες οι αιτήσεις, για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων. Η ρύθμιση αφορά σε οφειλές προς το Δήμο μας και τα νομικά πρόσωπά του, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα [. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη χαρακτηρίζεται από το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το μέτρο της ρύθμισης μέχρι 100 δόσεις των οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τους Δήμους. Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νίκος Σαράντης, εξέφρασε σε δήλωσή του, προς το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την ικανοποίησή του γι (όλο το άρθρο)

οικονομία

Με τον Νόμο 4483/2017 και σύμφωνα με το άρθρο 52 που αφορά (ρυθμίσεις οφειλών προς ΟΤΑ α’ βαθμού) παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να εντάξουν τις βεβαιωμένες οφειλές τους και οφειλές που θα βεβαιωθούν έως 30 Σεπτεμβρίου προς το Δήμο Σαρωνικού και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού σε ευνοϊκή ρύθμιση αποπληρωμής.  Η δυνατότητα ρύθμισης ισχύει έως The post Δ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου ευνοϊκού νόμου, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών καλεί τους οφειλέτες του να προστρέξουν στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες για να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες για ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών και τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους που προσφέρει ο νόμος 4483/2017, αρθρ.52 (ΦΕΚ 107/Α/31-7-2017). (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

 Απόφαση που θα δώσει τη δυνατότητα στους Δήμους οι οποίοι ασφυκτιούν οικονομικά, να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις υπέρ των τοπικών κοινωνιών, χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του, την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης .  «Χαιρετίζουμε την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα της ΚΕΔΕ και να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ρύθμιση, που είναι [& (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ένας πεζός σκοτώθηκε από όχημα που έπεσε επάνω σε στάση λεωφορείου στη Μασσαλία της νότιας Γαλλίας, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ένας πεζός σκοτώθηκε από όχημα που έπεσε επάνω σε στάση λεωφορείου στη Μασσαλία της νότιας Γαλλίας, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων, έχουν από τη Δευτέρα (όλο το άρθρο)

οικονομία

Από σήμερα μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις των ενδιαφερομένων για ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων, κατ΄ εφαρμογή του νόμου 4483 του υπουργείου Εσωτερικών. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

“Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη ρύθμιση οφειλών των πολιτών προς το Δήμο της Κω με εξόφληση έως 100 δόσεις και διαγραφή ή μείωση προσαυξήσεων.” Άνοιξε από σήμερα η εφαρμογή για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο της Κω, η οποία θα ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων, έχουν από χθες οφειλέτες, κατ΄ εφαρμογή του νόμου 4483 του υπουργείου Εσωτερικών.   Η ρύθμιση αφορά σε οφειλές προς τους δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. (όλο το άρθρο)

τοπικά

10 πράγματα που απαγορεύονται στο αεροπλάνο και δεν το ξέρετε! Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τον κανονισμό των 100 ml όταν βάζουμε υγρά και τζελ στη χειραποσκευή με την οποία θα ταξιδέψουμε. Τι γίνεται όμως με τους όχι και τόσο γνωστούς κανονισμούς που ισχύουν σχετικά με το τι επιτρέπεται να έχει ο επιβάτης μαζί του […] The post 10 πράγματα που απαγορεύονται στο αεροπλάνο και δεν το ξέρετε! appe (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος