ειδήσεις

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε Λύκειο του Ρεθύμνου, όταν ένας μαθητής χτύπησε τον καθηγητή του, επειδή του έκανε παρατήρηση. Από την πλευρά του καθηγητή δεν πρόκειται να υποβληθεί μήνυση εναντίον του παιδιού, καθώς πρόκειται για έναν πολύ καλό μαθητή. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Καθηγητές φυσικοθεραπείας για την ενίσχυση των τμημάτων του αναζητά ο εκπαιδευτικός όμιλος Κορέλκο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ομάδα 20 μαθητών στο Σαράγεβο της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης κατέγραψαν νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, καθώς έπαιξαν ένα κομμάτι σε πιάνο ταυτόχρονα όλοι μαζί. Την ερμηνεία «για 40 χέρια» και «100 δάχτυλα» προσάρμοσε ο καθηγητής τους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Ερντογάν δεν είναι αιώνιος, αλλά η Τουρκία θα είναι πάντα εδώ, σημαντική για την Ελλάδα και την Ευρώπη, σημειώνει ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (IISS), καθηγητής Φρανσουά Εσμπούρ, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η πρώτη μετά τη δικτατορία δίκη φοιτητών λόγω συνδικαλιστικής δράσης διεξάγεται αύριο στο Ηράκλειο με 12 φοιτητές του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης να κάθονται στο εδώλιο, έξι χρόνια μετά τις κινητοποιήσεις κατά του Νόμου Διαμαντοπούλου.  Γράφει ο Μάριος Διονέλλης για την Εφημερίδα των Συντακτών Οι 12 φοιτητές στοχοποιήθηκαν από μερίδα καθηγητών του Τμήματός τους καθώς συμμετείχαν σε π (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος