ειδήσεις

H σύνοδος κορυφής των Eυρωπαίων ηγετών που θα ακολουθήσει την έναρξη της διαδικασίας του Brexit εκ μέρους του Ηνωμένου Βασιλείου θα πραγματοποιηθεί «τέσσερις έως έξι εβδομάδες» μετά την ειδοποίηση περί έναρξης της διαδικασίας, που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στις 29 Μαρτίου, δήλωσε σήμερα (20.03. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Διευκρινίσεις της Aegean μετά την επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΣΑμεΑ για περιστατικό άρνησης μεταφοράς οικογένειας ατόμων με προβλήματα όρασης (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο πατήρ Κλεομένης δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία, εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος. Η φιγούρα του μοναχού Κλεομένη έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media, με σχόλια περιπαικτικά για το ποιόν των δράσεων και των δηλώσεών του. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αυτό το Brexit ποιος θα το πάρει; Εξαρτάται ποιον ρωτάς. «Κανείς» διατείνεται ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, υποστηρίζοντας ότι. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ένοπλοι απήγαγαν δύο Καθολικούς ιερείς στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, όπως ανέφεραν χθες εκπρόσωποι της συνόδου των επισκόπων της χώρας. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Καμπανάκι για τις μειώσεις που φέρνει το Brexit χτύπησε ο επίτροπος Προϋπολογισμού της ΕΕ που βρέθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα και είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία. Την ίδια στιγμή ενθαρρύνει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στα Γιάννενα επέστρεψαν από χθες οι παίκτες του ΠΑΣ και πλέον ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του, μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ετοιμάζονται να μπουν στη διαδικασία του «μονταρίσματος». Στο Καρπενήσι, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες, ενώ η προετοιμασία, περιελάμβανε και την απόκτηση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, που υπέγρα (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος