ειδήσεις

- Σοκάρει η μαρτυρία για τα πτώματα ενηλίκων, αλλά και παιδιών, που βρέθηκαν στοιβαγμένα μέσα σε ένα δωμάτιο του ουρανοξύστη- Στους 79 οι νεκροί και οι αγνοούμενοι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό- Μόνο πέντε από τα θύματα έχουν αναγνωριστεί - Η καταστροφική φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (14.06. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Οι βηματοδότες και άλλες εμφυτευμένες συσκευές που βοηθούν μόνιμα την καρδιά, είναι δυνατό να αποκαλύψουν τον χρόνο και την αιτία του θανάτου ενός ανθρώπου, όταν η κλασσική νεκροψία έχει αποτύχει. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ένοικοι πέντε πολυκατοικιών στο βόρειο Λονδίνο απομακρύνθηκαν επειγόντως από τα διαμερίσματά τους στη διάρκεια της περασμένη νύκτας έπειτα από οδηγίες των αρχών, εννέα ημέρες μετά την τραγική πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ένοικοι πέντε πολυκατοικιών στο βόρειο Λονδίνο απομακρύνθηκαν επειγόντως από τα διαμερίσματά τους στη διάρκεια της νύχτας έπειτα από οδηγίες των αρχών, εννέα ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Περίπου 4.000 ένοικοι πέντε πολυκατοικιών στο βόρειο Λονδίνο απομακρύνθηκαν επειγόντως από τα διαμερίσματά τους στη διάρκεια της περασμένη νύκτας έπειτα από οδηγίες των αρχών, εννέα ημέρες μετά την τραγική πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ όπου 79 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συνολικός αριθμός 27 συγκροτημάτων με διαμερίσματα απέτυχαν στις δοκιμαστικές διαδικασίες αντιμετώπισης πυρκαγιάς, μετά τις τραγικές εξελίξεις στον πύργο (Grenfell Tower) όπου και βρήκαν τον θάνατο 79 άνθρωποι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσ η βρετανική κυβέρνηση (όλο το άρθρο)

τοπικά

O DJ Goldie αποκάλυψε, μάλλον, την ταυτότητα του Banksy, επιβεβαιώνοντας παλιότερες φήμες που θέλουν τον γνωστό street artist να είναι ο Robert Del Naja των Massive Attack. Ο γνωστός DJ συνομιλούσε σε ένα podcast με τον Scroobius Pip, όταν αναφερόμενος στον Banksy του ξέφυγε το όνομα «Robert». (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος