ειδήσεις

- Μετά από συνεχόμενα τζακ ποτ, η τύχη "χαμογέλασε" σε έναν υπερτυχερό!- Κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ στο Τζόκερ!- Δείτε τα νούμερα που "έβγαλε" η κληρωτίδα! (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Οι λειχήνες, που εμφανίστηκαν τουλάχιστον πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια, βρίσκονται σε κάθε ήπειρο του πλανήτη και ευημερούν στα πιο αφιλόξενα μέρη. Επιβίωσαν ακόμα και στο Διάστημα επί ενάμιση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μια τρίτη γυναίκα βγήκε αυτή την εβδομάδα για να απευθύνει κατηγορίες σε βάρος του. Είπε πως είχε «κακοπποιηθεί σεξουαλικά» όταν ήταν μόλις 16 ετών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Mama Ρωσία!!!

20-8-2017 9:00 AM | 4news | σχετικά νέα

Το νέο «καυτό» κορίτσι της Ρωσίας, η Galinka Mirgaeva, είναι το νέο «ταλέντο» στο χώρο του μόντελινγκ. Έχει εκατομμύρια followers στα social media που την ακολουθούν πιστά, στα βήματα της. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι επιστήμονες ανέσυραν στην επιφάνεια της Ανταρκτικής από το υπέδαφός της πυρήνες πάγου που έχουν ηλικία - ρεκόρ, περίπου 2,7 εκατομμυρίων ετών, όταν περίπου άρχιζαν οι κύκλοι των παγετώνων στη Γη (όλο το άρθρο)

οικονομία

Με την υπ’ αριθ. 180653/629/16-8-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου της Π. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Πολύ υψηλός παραμένει ο κίνδυνος για πυρκαγιά και σήμερα Τετάρτη. Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια) Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα) Π (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας που εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών Αττικής, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α), ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Πρ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος