ειδήσεις

Ένας φάκελος που έφτασε με courier στο υπουργείο Παιδείας κρίθηκε ύποπτος και το μεσημέρι της Δευτέρας (14.06. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Διαψεύδει η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης», δημοσιεύματα που αφορούν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την ώρα που οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ προσπαθούν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, απλήρωτοι, να κρατήσουν ανοικτά τα έντυπα και τα υπόλοιπα μέσα του οργανισμού για να ολοκληρωθεί η διαδικασία που ξεκίνησε με το διαγωνισμό πώλησης, κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιγνίδια σε βάρος τους και σε βάρος της ενημέρωσης συνολικά (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εναν πλήρη «φάκελο» με τις απόψεις τους για τον προηγούμενο εργοδότη, την επιχειρηματικότητα, τη συνδικαλιστική τους δράση, ακόμα και για προσωπικά ζητήματα, συντάσσουν τα διευθυντικά στελέχη των.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Λήξη συναγερμού σήμανε στην στρατιωτική βάση Ρέντστοουν στην Αλαμπάμα, η οποία βρισκόταν για διάστημα περίπου τριών ωρών σε κατάσταση αποκλεισμού, λόγω της πληροφορίας ότι στο χώρο της βρισκόταν ενεργός ένοπλος. Εκπρόσωπος της βάσης δήλωσε ότι η κατάσταση συναγερμού ήρθη και ότι η διοίκηση της βάσης προτίθεται να διενεργήσει έρευνα για το περιστατικό, τονίζοντας, πάντως, ότι δεν υπήρξε τρ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην αναστολή ορθοπαιδικών επεμβάσεων, λόγω συρρικνωμένου προϋπολογισμού, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι χειρουργοί στα νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και Χατζηκώστα Ιωαννίνων. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το δίπλωμα «Σχολείο Υπερασπιστής των παιδιών» απονεμήθηκε στα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια για τη συμμετοχή του στο ομώνυμο πρόγραμμα εθελοντισμού κι ευαισθητοποίησης του Υπουργείου Παιδείας και της UNICEF. Το  δίπλωμα αυτό αποτελεί το επιστέγασμα μιας σειράς δράσεων και βιωματικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2016-2017. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η κυβέρνηση, το αεροδρόμιο του Κιέβου επιχειρήσεις, τράπεζες στη Ρωσία και την Ουκρανία και οι υπολογιστές του πυρηνικού σταθμού του Τσερνόμπιλ στο στόχαστρο hackers, που έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες νέες κυβερνοεπιθέσεις ευρείας κλίμακας με τον ιό Petya (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε Ι. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν δέχτηκε κλήση για πτώση ελικοπτέρου (όλο το άρθρο)

τοπικά

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού Εύβοιας εκφράζει δημόσια τα Θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο τoυ Μιχαήλ Δήμου πατέρα και παππού των μελών του συμβουλίου της Ν.Ε Ανδρέα Δήμου και Αντώνη Μπεκρή αντίστοιχα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Λιγότερες σε σχέση με πέρυσι είναι οι εγγραφές των μαθητών που επιθυμούν να φοιτήσουν στα ΕΠΑΛ των Τρικάλων, σύμφωνα με τη Διεύθυνση της τοπικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Και αυτό οφείλεται  – σύμφωνα με τους αρμόδιους – στον ηλεκτρονικό τρόπο που έγιναν φέτος οι εγγραφές των παιδιών, γεγονός που δημιούργησε μικροπροβλήματα, κυρίως στον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, αφού δεν απουσίασαν περιπτώσει (όλο το άρθρο)

τοπικά

  Υπερήφανος χορηγός του ΔΩΔΩΝΗ pre juniors bambini η τοπική γαλακτοβιομηχανία   Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου με 54 χρόνια ιστορίας και παράδοσης στη γεύση, τη Γεύση του Καλού, στήριξε για 3η  συνεχόμενη χρονιά το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «ΔΩΔΩΝΗ-pre-juniors bambini 2017» της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 34 ομάδες και περισσότερ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος