ειδήσεις

Δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, να επιδιώξει μέσω σημερινού ψηφίσματος στην Ευρωβουλή, την ακύρωση της πώλησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας στην Fraport (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Στην ακύρωση όλων των πτήσων από τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick του Λονδίνου, εξαιτίας της διακοπής λειτουργίας ηλεκτρονικού συστήματος, προχώρησε η British Airways. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι αναμένει για την Κυριακή, καθυστερήσεις, αλλά κι ακυρώσεις πτήσεων της British Airways. Οι αρχές του αεροδρομίου συνιστούν στους επιβάτες, να μην επιλέγουν να κινηθούν προς αυτό, εκτός κι αν έχουν διευθετήσει το ζήτημα των εισιτηρίων τους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Προβάδισμα 14 μονάδων έχει η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερίσα Μέι έναντι του Εργατικού Κόμματος λίγο πριν από τις εκλογές της 8ης Ιουνίου, σύμφωνα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συγκίνηση και δέος στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου εκεί όπου σήμερα, ο ήρωας Μανούσος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος ως στρατιώτης του Λόχου Διοικήσεως της ΕΛΔΥΚ, υπερασπίστηκε μαζί με τους συμπολεμιστές του το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου στην επική μάχη που δόθηκε από τις 14 - 16 Αυγούστου 1974, επέστρεψε για πάντα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Προβάδισμα 14 μονάδων έχει η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έναντι του Εργατικού Κόμματος λίγο πριν από τις εκλογές της 8ης Ιουνίου σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ICM που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Sun (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος