ειδήσεις

Ο δράστης ήταν σεσημασμένος και χρησιμοποιούσε το γνωστό πρόσχημα του δήθεν εφοριακού ή δήθεν λογιστή που χρωστάει χρήματα συγγενικό τους πρόσωπο (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

«Ψαλίδι» 60% στις συντάξεις όσων απασχολούνται προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασιας σε εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου. Στην εγκύκλιο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την περικοπή του 60% του συνόλου των ακαθάριστων συντάξεων θα υποστεί ο συνταξιούχος που εργάζεται είτε ως μισθωτός είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας με βάση την εγκύκλιο για την απασχόληση των συνταξιούχων που εκδόθηκε σήμερα με καθυστέρηση σχεδόν 2 ετών (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τον εφιάλτη στο πρόσωπο ληστών είδε ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Παλλήνη. Οι δράστες λεηλάτησαν το σπίτι του και διέφυγαν κλέβοντας ακόμα και το αυτοκίνητό του. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣΘανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην οδό Τσόντου Βάρδα των Χανίων όταν ηλικιωμένος άνδρας, κάτω από συνθήκες που έρευνα η Τροχαία, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσεως. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τις πολυπόθητες απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Ρουσάκη, έδωσε το πόρισμα του ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τη σορό (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η πράξη «Δράσεις ενημέρωσης κοινού για το πρόγραμμα παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας σύμφωνα με την Οδηγία 2006/7/ΕΚ ως προς τη Σύνταξη Μητρώου ταυτοτήτων ακτών κολύμβησης της Περιφέρειας και την Προμήθεια πληροφοριακών πινακίδων για 2016-2023» προϋπολογισμού 160.000€, εντάσσεται στο ΕΣΠΑ / Π. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος