ειδήσεις

Στον Ολλανδό βιολόγο, φυσιολογό, γιατρό και χημικό Jan Ingenhousz, ο οποίος ανακάλυψε τη φωτοσύνθεση, αφιερώνει η Google το σημερινό της (8 Δεκεμβρίου) doodle, με αφορμή τη 287η επέτειο από τη γέννησή του (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το Year in Search της Google αναδεικνύει τα πρόσωπα, τα θέματα, τα γεγονότα και τα μέρη που κέντρισαν φέτος την προσοχή του πλανήτη μέσα από τη μηχανή αναζήτησης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Aναλυτικά οι σχετικές λίστες που έδωσε στη δημοσιότητα η Google (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το τηλεοπτικό «ριάλιτι σόου» Survivor και το κοινωνικό μέρισμα της κυβέρνησης υπήρξαν οι ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων στη μηχανή αναζήτησης της Google φέτος.   Ακολουθούν αναλυτικά οι σχετικές λίστες που έδωσε στη δημοσιότητα η Google. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δείτε αναλυτικά τι ψάξαμε στο Google στις κατηγορίες Διασημότητες, Επικαιρότητα, Σειρές και Τηλεοπτικά, Ταινίες to 2017 (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Κίνα «ποντάρει» φανερά στην προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ και η Google επιδιώκει να προωθήσει στην κινεζική αγορά τα δικά της προϊόντα και υπηρεσίες σε αυτό το πεδίο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ποια ήταν τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τους Έλληνες το 2017; Απαντήσεις δίνει και φέτος η Google, η οποία δημοσίευσε τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων στη μηχανή αναζήτησης της. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ποια ήταν τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τους Έλληνες το 2017; Απαντήσεις δίνει και φέτος η Google, η οποία δημοσίευσε τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων στη μηχανή αναζήτησης της. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η Google ανακοίνωσε την Τετάρτη πως ανοίγει ένα κέντρο ερευνών τεχνητής νοημοσύνης στην Κίνα για να εκμεταλλευτεί τα ταλέντα της χώρας στον κλάδο - ακόμα και αν πολλά προϊόντα/ υπηρεσίες της αμερικανικής εταιρείας παραμένουν μπλοκαρισμένα στη Λαϊκή Δημοκρατία. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το τηλεοπτικό «ριάλιτι σόου» Survivor και το κοινωνικό μέρισμα της κυβέρνησης υπήρξαν οι ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το τηλεοπτικό «ριάλιτι σόου» Survivor, η Ζωή Λάσκαρη, το Lala Land και το κοινωνικό μέρισμα της κυβέρνησης υπήρξαν οι ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε άθλια κατάσταση ο στόλος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. «Τα ασθενοφόρα μας μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία» δηλώνουν εργαζόμενοι στη «Σ»  Δράσεις στην πλατεία Δημοκρατίας στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης Στο πλαίσιο της «Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης», η οποία ήταν αφιερωμένη σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  To Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα φορητών συσκευών (τηλέφωνα, tablets, κλπ) καθώς υπολογίζεται ότι καθημερινά περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια συσκευές λειτουργούν χάρη στο πρόγραμμα αυτό της Google το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 2007. Ωστόσο, το Android αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα: το πρόβλημα αυτό υφίσταται σχεδόν από την πρώτη εμφάνισή του, ωστόσο, τα τελευταία (όλο το άρθρο)

τοπικά

Θετικά αποτιμάται η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην 3η Έκθεση GRECKA PANORAMA που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στην πρωτεύουσα της Πολωνίας Βαρσοβία.            Η GRECKA PANORAMA είναι μια Έκθεση αφιερωμένη στον τουρισμό, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ελλάδας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος