ειδήσεις

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν άνδρας έκλεψε ένα εφεδρικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κι έκανε.. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Υπό τον τίτλο «Το μήνυμα του Τραμπ στον Τσίπρα: οι ΗΠΑ μπορεί να αυξήσουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα, σύμμαχο κλειδί στο NATO», το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC αναφέρεται στη συνάντηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα (όλο το άρθρο)

πολιτική

Υπό τον τίτλο «Το μήνυμα του Τραμπ στον Τσίπρα: οι ΗΠΑ μπορεί να αυξήσουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα, σύμμαχο κλειδί στο NATO», το αμερικανικό (όλο το άρθρο)

πολιτική

Υπό τον τίτλο «Το μήνυμα του Τραμπ στον Τσίπρα: οι ΗΠΑ μπορεί να αυξήσουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα, σύμμαχο κλειδί στο NATO», το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC αναφέρεται στη συνάντηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο την Τρίτη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι κάτοικοι και οι αρχές της περιοχής της Ελούντας στην Κρήτη αντικρύζουν ένα μακάβριο θέαμα τις τελευταίες ημέρες, καθώς η (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Μια μεγάλη «πέτρα» με σχήμα ψαριού βρέθηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς και θα εξεταστεί από ειδικούς του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ   Μια μεγάλη «πέτρα» με σχήμα ψαριού θα εξεταστεί από ειδικούς του Πολυτεχνείου Κρήτης - Καταπληκτικό εύρημα απο την εποχή που η Σαμαριά ήταν στον βυθό της θάλασσας Η ύπαρξη απολιθωμάτων θαλάσσιων οργανισμών στα Κρητικά βουνά είναι γνωστή και μάλιστα έχουν περισυλλεγεί  και εκτεθεί πολλά από αυτά και ειδικά όστρακα από την εποχή που η Κρήτη βρισκόταν στον βυθό της  θάλασσας. Όμως το εύρημα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗΠοικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο Κρήτης τις τελευταίες ημέρες, ένα έργο το οποίο εκτίθεται στην Αίθουσα Τέχνης AS Gallery. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στο επίκεντρο και της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε της συνάντησης Αλέξη Τσίπρα και Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε η Κρήτη και η Σούδα. Δίχως να έχουν γίνει γνωστές οι παραχωρήσεις στις οποίες προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το καθεστώς των βάσεων στα Χανιά, το βέβαιο είναι ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ήταν πέρα για πέρα ευχαριστημένος εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες για την φιλ (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος