ειδήσεις

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝΟμάδα πολιτών απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook για συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 20:00 με κεντρικό σύνθημα «Παραιτηθείτε». Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όταν εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ προσπάθησαν να περάσουν την είσοδο του μεγάρου και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς.     Σημειώνεται ότι σε λίγη ώρα αναμένεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να α (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από το βήμα της συγκέντρωσης του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, τόνισε ότι η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία των εκατοντάδων.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Μια βιογραφία της Καμίλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας με συγγραφέα τον Penny Junor ο οποίος αφού μίλησε με το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της, συγκέντρωσε στοιχεία και δημοσιεύει ιστορίες που μέχρι πρότινος ήταν παντελώς άγνωστες. Στη βιογραφία γίνεται μεγάλη αναφορά στις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ της Νταϊάνα και της Καμίλα, αφού σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η βιογραφία (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ TILOSTo πιλοτικό έργο Τήλος, οι λύσεις αφαλάτωσης με δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας και η δυναμική του τομέα των φωτοβολταϊκών συμπεριλαμβάνονται στους τομείς που συγκέντρωσαν το μεγαλυτερο ενδιαφέρον γερμανικών εταιρειών, που συμμετείχαν σε ημερίδα που διοραγάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στη Θεσσαλονίκη. Κατηγορία: Οικονομ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος