ειδήσεις

«ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ» Ο Σταμάτης Μαλέλης «άνοιξε» για πρώτη φορά τα χαρτιά του και επιβεβαίωσε τα σενάρια των τελευταίων ημερών που το ήθελαν υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Οι διασώστες στην Ανατολική Γούτα της Συρίας λένε πως οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν για διάστημα αρκετό ώστε να μπορέσουν να μετρήσουν τα πτώματα, (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πρόστιμα-μαμούθ 6% κάθε χρόνο επί των συνολικών οφειλών τους προς τον τέως ΟΑΕΕ φορτώνονται ακόμα και εκείνοι οι ασφαλισμένοι οι οποίοι έχουν σταματήσει κάθε ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα. Ουσιαστικά, καλούνται να πληρώσουν τόκους επί απλήρωτων εισφορών, παρότι μάλιστα έχουν κλείσει τα βιβλία τους. (όλο το άρθρο)

τοπικά

H Σάσα Σταμάτη το μεσημέρι του Σαββάτου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της Ooh la la, την Σόφη Πασχάλη η οποία μίλησε ανοιχτά για πολύ προσωπικά ζητήματα.Η συζήτηση τους οδηγήθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Σόφη στο παρελθόν και συγκεκριμένα, μίλησε για τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος