ειδήσεις

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣΈνας εμπορευματικός συρμός συγκρούστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης με επιβατικό τρένο που είχε σταματήσει κοντά σε έναν σταθμό στο δυτικό τμήμα της Σιγκαπούρης με αποτέλεσμα 25 επιβάτες να τραυματιστούν και να χρειαστεί να διακομιστούν σε νοσοκομεία. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στο πορτοκαλί χρώμα θα φωταγωγηθεί αύριο Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών. Την απόφαση έλαβε η Διάσκεψη των Προέδρων, ενώ η προεδεύουσα, Τασία Χριστοδουλοπούλου έκανε ειδική αναφορά, λέγοντας ότι η 25η Νοεμβρίου είναι μία εμβληματική ημέρα, επισημαίνοντας ότι «μπορεί […] The post Πορτοκαλί χρώμα (όλο το άρθρο)

πολιτική

Σε κατάληψη των σιδηροδρομικών γραμμών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα έχουν προχωρήσει κάτοικοι της περιοχής με αίτημα να φύγουν οι γραμμές, αλλά και να υπάρξουν μέτρα ασφαλείας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με πορτοκαλί χρώμα, θα φωταγωγηθεί αύριο, Σάββατο, το κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συμμετέχοντας στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο θέμα της βίας εναντίον των γυναικών, με την ευκαιρία της 25ης Νοεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με την ευκαιρία της 25ης Νοεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η καθιέρωση της 25ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας εναντίον των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, ξεκινά κάθε (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εργασίας, τον ΔΟΜ και την ομάδα προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Walk Free Foundation, 25 εκ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγκάζονται να εργαστούν, ενώ άλλα 15 . (όλο το άρθρο)

πολιτική

«ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ»Από τις 25 Μαϊου που τίθεται σε εφαρμογή ο ευρωπαϊκός κανονισμός για την κυβερνοασφάλεια κάθε ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί και διαχειρίζεται δεδομένα χρηστών οφείλει να είναι σύννομη και εναρμονισμένη με το νέο πλαίσιο. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών γίνονται επετειακά αφιερώματα, έρευνες, αναφορές. Ωστόσο, οι γυναίκες που έχουν βιώσει και βιώνουν βία θέλουν βοήθεια, προσοχή και φροντίδα κάθε μέρα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δύο χρόνια μετά το «Relic» που γνώρισε διεθνή επιτυχία, ο Ευριπίδης Λασκαρίδης, μαζί με την ομάδα Osmosis, παρουσιάζουν τους «Τιτάνες» στο Μέγαρο Μουσικής (23,24 και 25 Νοεμβρίου), ανοίγοντας τον νέο κύκλο εκδηλώσεων «Μegaron Underground». Ο ταλαντούχος δημιουργός επιλέχθηκε από το Μέγαρο να εγκαινιάσει το Β’ Υποσκήνιο της Αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη», μία νέα, εναλλακτική σκηνή που [… (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η πρόσφατη αποκάλυψη για την ύπαρξη σκλαβοπάζαρων Αφρικανών προσφύγων στη Λιβύη δεν είναι μεμονωμένο γεγονός: περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων το ένα τέταρτο παιδιά, είναι αυτή τη στιγμή σκλάβοι, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016. Η έννοια της σύγχρονης σκλαβιάς περιλαμβάνει την αναγκαστική εργασία, που αφορά 25 εκατομμύρια ανθρώπους και τους αν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Η πρόσφατη αποκάλυψη για την ύπαρξη σκλαβοπάζαρων Αφρικανών προσφύγων στη Λιβύη δεν είναι μεμονωμένο γεγονός: περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων το ένα τέταρτο παιδιά, είναι αυτή τη στιγμή σκλάβοι, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016. Η έννοια της σύγχρονης σκλαβιάς περιλαμβάνει την αναγκαστική εργασία, που αφορά 25 εκατομμύρια ανθρώπους και (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος