ειδήσεις

ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Μπιφτέκι- κοτόπουλο στο οποίο ανιχνεύτηκε το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας ανακάλεσε από τον αγορά ο ΕΦΕΤ. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας  ο πρώην πρόεδρος (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑΕδώλιο για τρεις, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μαρτίνη δείχνουν οι δικαστές του συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση της γερμανικής Hospitalia και της μίζας που φέρεται ότι έφτασε στον πρώην πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν.  Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί ο πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, η σύζυγός του και ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση της γερμανικής εταιρείας Hospitalia International, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.   Το βούλευμα (αριθμός 2190/2017) παραπέμπει τον κ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας «στέλνει» στο εδώλιο τον πρώην πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη, τη σύζυγο του Γεωργία, καθώς και τον επιχειρηματίας Δημήτρη Κάμπη, για το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού Hospitalia International (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος