ειδήσεις

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ Μια τεράστια τρύπα που έχει το μέγεθος της Ολλανδίας εντοπίστηκε το τελευταίο διάστημα στους πάγους της Ανταρκτικής προκαλώντας προβληματισμό στη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η πρώτη στον κόσμο τρισδιάστατα εκτυπωμένη γέφυρα άνοιξε στην μικρή πόλη Γκέμερτ στη νοτιοανατολική Ολλανδία και μπορούν να τη διασχίσουν πεζοί, ποδήλατα και οχήματα. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Υπάρχουν εταιρείες που έχουν πρόσωπα που τους εκπροσωπούν, αλλά και εταιρείες-φαντάσματα που τις ξέρει μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Κυρανάκης» ανέφερε ο Χρ. (όλο το άρθρο)

blogs

Πώς εμφανίστηκε η Περιστέρα στις ΗΠΑ; Με την σύζυγο του Αμερικανού αντιπροέδρου Κάρι Πένς συναντήθηκε η Περιστέρα Μπαζιάνα, την ώρα που ο πρωθυπουργός συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα δεν συνάντησε την Μελάνια Τραμπ, καθώς η ίδια έλειπε από την Ουάσινγκτον κι έτσι η συνάντηση έγινε με την […] Το άρθρο «Θείτσα» η Περιστέρα Μπαζιάνα: Γόβα στιλέτο κ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος