ειδήσεις

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι έχει σημειωθεί ικανοποιητική πρόοδος στις συνομιλίες για το Brexit. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα το Λονδίνο και οι Βρυξέλλες να καταλήξουν σε εμπορική συμφωνία μεταξύ τους πριν από την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Μάρτιο του 2019, διαμήνυσε ο Ευρωπαίος επικεφαλής των διαπραγματευτών για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα πως ανανέωσε για πέντε χρόνια την άδεια για το ζιζανιοκτόνο γλυφοσάτη, βασικό συστατικό του φυτοφαρμάκου Roundup της Monsanto Co, έπειτα από μια έντονη συζήτηση για το αν προκαλεί καρκίνο. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εύσημα από Κομισιόν και διεθνή ΜΜΕ - Υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι η Ελλάδα βγαίνει επιτέλους από το τούνελ της επιτροπείας (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η Κομισιόν ανεβάζει διαρκώς τον πήχη των μεταμνημονιακών μεταρρυθμίσεων, δείχνοντας έναν μακρύ δρόμο σπαρμένο με πολυετείς δεσμεύσεις. Ο ESM. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

To μεταναστευτικό, η Οικονομική και Νομισματική Ένωση, το Brexit και η ευρωπαϊκή άμυνα είναι τα βασικά θέματα της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, αναφέρει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ, στην καθιερωμένη επιστολή του (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος