ειδήσεις

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠυρά κατά του προεδρικού διατάγματος του Κώστα Γαβρόγλου εξαπέλυσαν στο ΣτΕ οι γονείς 7 αριστούχων μαθητών, ζητώντας να κριθούν παράνομες και αντισυνταγματικές οι διατάξεις που προβλέπουν τον θεσμό της κλήρωσης για την επιλογή των σημαιοφόρων και όχι τους αριστούχους. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθησαν στα Χανιά δύο «γονείς» οι οποίοι φέρονται να ασκούσαν σωματική βία σε βάρος τεσσάρων ανήλικων παιδιών (όλο το άρθρο)

πολιτική

Γράφει η Μαρία Πολυχρονιάδου Γεννήθηκα στις αρχές τις δεκαετίας του ‘90. Από γονείς που γεννήθηκαν στη δεκαετία του ’50. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Έντονα, αλλά, πιστεύουμε, απολύτως δικαιολογημένα, είναι τα παράπονα που εκφράζουν οι γονείς των παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μοσχόβη, στην Ανάληψη. Και τα παράπονα δεν έχουν να κάνουν με το προσωπικό, για το οποίο μόνο καλά λόγια εκφράζουν! Έχουν να κάνουν με την Παιδική Χαρά του Σταθμού, που εδώ και 2,5 μήνες, δεν λέει να πάει ένας ξυλουργός και να αντικαταστήσει τα φθαρμένα σημεία, . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος