ειδήσεις

ΛΕΝΑ Μετά την εκρηκτική παρουσιάστρια-μοντέλο Σοφία Τομάλα άλλη μια επώνυμη Γερμανίδα σπεύδει να στηρίξει την Άνγκελα Μέρκελ ενόψει των κρίσιμων ομοσπονδιακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Άρση ασυλίας για Μπαρμπαρούση. Πρεμιέρα του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, έλαβαν το «βάπτισμα του πυρός» ψηφίζοντας με τον νέο τρόπο στην ειδική συνεδρίαση επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας, δύο βουλευτών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό που καταγγέλλεται για τον Προαστιακό της Πάτρας, με τον μαθητή που δεν είχε 10 λεπτά για να συμπληρώσει (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Το κινηματογραφικό στούντιο που ίδρυσε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και ο αδελφός του Ρόμπερτ υπέβαλε αίτηση πτώχευσης και ανακοίνωσε ότι λύει τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας που επέβαλαν τη σιωπή στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης του Χάρβεϊ Γουάινστιν και σε όσους ήταν μάρτυρες αυτής.   H κίνηση αυτή της The Weinstein Company έχει στόχο να διευκολύνει μια προσφορά εξαγοράς της από εταιρία επε (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος