ειδήσεις

Η εταιρεία αποφάσισε να υιοθετήσει, μέσω του Make A Wish Ελλάδος, την ευχή της μικρής Αναστασίας (17 ετών) που πάσχει από Οξεία Λεμφ. Λευχαιμία και να την κάνει πραγματικότητα μέσα σε αυτές τις γιορτές. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μετά από συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), η πόλη της Αθήνας θα προσφέρει σε επιλεγμένους χώρους, στους επισκέπτες φοιτητές, καθηγητές και ερευνητές από όλο τον κόσμο, ασφαλή ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, με τη χρήση του eduroam (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το υπουργείο Εργασίας έστειλε μήνυμα σε όσους σκέπτονται να καθιερώσουν ακόμα ένα έθιμο επιθετικής στρατηγικής πωλήσεων, αυτό της Boxing Day (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το μέρισμα ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασία, Θεανώ Φωτίου. Όπως δήλωσε η υπουργός, η παράταση θα υπάρξει για να διορθωθούν τυχόν λάθη και δη για όσους δικαιούνται το μέρισμα αλλά η αίτηση τους απορρίφθηκε από το σύστημα. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΠΥΡΑ ΣΤΗ ΝΔ «Η υπερφορολόγηση είναι ένα αφήγημα της αντιπολίτευσης με το οποίο επιχειρεί να δώσει ελαφρυντικά και κίνητρα σε όσους φοροδιέφευγαν» είπε ούτε λίγο ούτε πολύ η υφυπουργός οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου στην ομιλία της στον προϋπολογισμό. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚA  Με γραπτή του δήλωση, ο Αντώνης Αντωνιάδης, απολογήθηκε για την διαρροή των όσων ειπώθηκαν στη συνάντηση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.   Ο Αντώνης Αντωνιάδης, μεταξύ άλλων, ζητά συγγνώμη για τα όσα διέρρευσαν από το ραντεβού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, απευθύνοντας ταυτόχρονα μήνυμα ενότητας προς όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος