ειδήσεις

Μείωση επιτοκίων για το ελληνικό δημόσιο στις δημοπρασίες εντόκων εξάμηνης και τρίμηνης διάρκειας στις οποίες αποτυπώθηκε το θετικό κλίμα που επικρατεί στις αγορές για τα ελληνικά ομόλογα (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

ΑΝΤΛΗΘΗΚΕ 1,3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Μειώθηκε στο 1,60% η απόδοση στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, με το Δημόσιο να αντλεί 1,3 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το θετικό κλίμα στις αγορές για τους ελληνικούς τίτλους αποτυπώθηκε και στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας. Το ελληνικό δημόσιο άντλησε στο ποσό των 1,3 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) αναμένεται ευρέως να αυξήσει σήμερα τα επιτόκια, αλλά πιο σημαντικό είναι το ότι ενδέχεται να δώσει την ισχυρότερη μέχρι στιγμής ένδειξη για το πώς η φορολογική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Τραμπ μπορεί να επηρεάσει την αμερικανική οικονομία.   Οι επενδυτές θα επικεντρώσουν την προσοχή τους στο πώς η κεντρική τράπεζα στοχεύει να ισορροπήσει τα μέτρα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Είναι χαρακτηριστικό πως η απόδοση του 10ετούς ομολόγου στην δευτερογενή αγορά κρατικών χρεογράφων έπεσε χθες κάτω και από το 4,40%, όταν λίγο μετά τις 18:00 μειώθηκε στο 4,387% με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω και από τα επίπεδα του Απριλίου του 2007, όταν δηλαδή είχε βρεθεί με τιμή 99,11 μονάδων στο 4,40%. Αξίζει να σημειωθεί ότι […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος